Bangkok
Family & Friends
Zoals sommige van jullie waarschijnlijk al wel gehoord hebben zit ik inmiddels in Bangkok! Ik heb op Koh Samet een meisje leren kennen en die wilde ik opzoeken.. En nee, jullie hoeven niet 'all you need is love' te bellen, zo erg is het allemaal niet! haha Ze is Thais en werkt in Bangkok, dus ik heb Daan en Douwe voor een weekje achtergelaten en zit nu weer in de grote stad. Ik heb vanuit Sihanoukville een rechtstreekse bus naar Bangkok geboekt, wat een helse rit was van 22 uur! Maargoed, over een paar dagen stap ik weer op de bus (of misschien 't vliegtuig) richting het Noorden van Vietnam om m'n Matties tegemoet te komen, die dan inmiddels ook in Hanoi City zijn! Vanuit daar gaan we Halong Bai verkennen en daar heb ik onwijs veel zin in, ziet er echt gaaf uit!
Voorderest is er niet heel veel bijzonders gebeurd de afgelopen tijd! We hebben in Cambodja vooral lekker gechilled en van 't weer genoten. Ook nog nieuwjaar gevierd in Sihanoukville.. Dat was wel lachen, 1 groot watergevecht in de club haha je had Daan moeten zien. Die was op een missie, iedereen die droog was kreeg zonder enige twijfel een bucket water over zich heen! Hebben erg gelachen die avond.
Maar ik ga nu m'n dreadlocks bij laten werken ergens op Khao San Road, is hard nodig.. Ze zien er echt niet uit!
Groetjes aan iedereen Thuis en tot snel!
Peace
Mooi nummer heb je bij video's gezet, erg toepasselijk...far away ben je zeker!! Gauw even downloaden...alsof we nog niet genoeg aan je denken!! Wel blij dat we je vd week gesproken hebben, we zijn weer een stuk geruster!! Goeie reis vd week en we spreken je weer snel
Big hug xxxxxxxxxxxxx
hey maat!!!
Alles onder controle daar begrijp ik.... is natuurlijk ook geen kunst aan he, beetje chillen met je maten een beetje met water gooien tjonge..respect hoor!!! Maarrrrrrr..ik ben wel zeker weten jaloers op je...ik loop al jaren te dromen ooit eens een lekkere Porsche te kunnen rijden en jij doet t gewoon!!! Held... ...
Maatje veel plezier daar en geniet van je leven!!!
Mensen zeggen vaak " op zoek te zijn naar de zin van het bestaan" In werkelijkheid is " de zin" niet iets wat je vindt maar wat je creeert... succes met je creaties!!!!
grzzz Martin
two down...three to go...pffffff
He Rick!!!
he,he....eindelijk weer eens een verhaal van je....begon al ongerust te worden. Voor jou vliegt de tijd en lijkt het gewone leven heel ver weg maar voor ons gaat het gewone leventje gewoon door en is het heel leuk om weer eens een verhaal te lezen vanaf een hele ander plek op de wereld. En wat voor verhalen.....prachtig om te lezen!!!!!
Wel jammer dat er niks in stond over Porsche, daar waren wij hier toch nog wel het meest benieuwd naar ha,ha!!! Maar die volgen miscchien nog, moeten wel vroeg genoeg weten of we all you need is love moeten gaan schrijven!
Nou, vanuit een bewolkt en fris nederland is niet zo veel te melden. Het leven gaat hier zn gewone gangetje! Gaan over 2 weekjes wel lekker 8 dagen met de hele familie naar Griekenland!! 8 dagen....waar gaat het over he!!! En dan waarschijnlijk wel 3 koffers mee voor 5 man, lachen he ....zie je ons al gaan in de Renault!!
Nou jongen, doe weer voorzichtig en de groetjes aan Daan en Douwe! Doe voorzichtig! xxxxxxxxxx